Csak a csőcserére tudom visszavezetni. 6N1T.

Gondolom beért a cső a használat során. Még a jómultkor vettem bele egy pár darab csövet, most szükségessé vált a cseréjük, mert kezdett szemetelni. Az ilyen fura hang már akkor is, amikor még zene se szól. Szöszmötöl, nem tudom jobban leírni. De a lényeg, hogy most totál megtáltosodott a rendszer. Így egy kicsit ráálltam a minőségi zenehallgatásra. Amúgyis általában minőségi zenét hallgatok - mármint nekem minőségit -, de most minőségi módon is, nem csak háttérzeneként.

Brutál nagy tér van a zenében. Igaz, hgy a basszusom továbbra is túlerőben van, de azért mindent lehet hallani így is. Ennek nem nagyon tudok mit csinálni, nagy a hangszóró a szobához, talán nem a legjobb választás ide. Hangzást javítani a hangszórók cseréjével tudom majd idővel. Valami egy utas, szélesen sugárzó dologban gondolkodom inkább. jelenleg két és fél utas hangszóróm van. A lényeg, hogy a tér jó nagy, és a csövek beérésével még jobban leszakadt a hang a hangsugárzóról.

Különben az is lehet, hogy a Tidal-lal történt valami, mert sikerült elég jól szóló és jó zenéket találnom rajta. A Tidal-t sokan nem tartják egy high end dolognak, de ez engem nem aggaszt különösebben. Annyira azért nem vagyok szofisztikált. Vagy sznob.