Sziasztok!

Tudom régen írtam már nagyon nagyon régen.De csak azért mert semmi érdekes nem történt velem.Remélem hogy mostantól fog néhány lenni azt meg lefogom írni! Ha elfelejtem hogy lehet írni akkor bocsi :)

Többet nem tudok mondani bocsi de fogok írni ha valami hátborzongató történik addig is Sziasztok! :)

Sziasztok!!! unikornisEszticute vagyok!!! Igaz mindenki úgy ismer hogy Eszti de én nekem valós nevem:unikornisEszticute!!!!! 
JEGYEZZÉTEK MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az unikornisok nagyon szépek és tehetségesek kécség se fűződik hozzá hogy ez így van :) Itt van néhány kép az unikornisokról:) Unikornis képek:):

Így nézek ki hát nem hihető? XD

Sziasztok!!!! Nyitok egy Klubot aki szeretne jöjjön 


A Klub neve:A CSODÁLATOS VERSEK KLUBJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inkább leányok jöjjenek mert ennek a klubnak a neve inkább lányos mint fiús :)
Minden egyes lányt várok a klubomban de nagyon aki szeretne az jöjjön és felveszem a klubomba!!!!! :)
juhúúúúúúúúúúúú már alig várom hogy jöjjenek többen és többen Na sziasztok megyek mert dolgozom a klubon sziasztok akik követnek :) hello mindenkinek!!!!!!!
ui: majd még írok sziasztok :)

Bővebben: A klub

Én olyan varázsigéket tudok ha éhes vagyok ide varázslom a világ összes jó ételét még most is eszem a pecsenyét. Én ilyeneket tudok A családom is tud varázsigéket mondani és irni.Mi egy varázs család vagyunk! Ezen senki ne lepódjön meg mert ez mindeki vel elő fordulhat.HA szeretnének még eről többet tudni akkor szoljanak viszlát!

Eszter alkotott.

Az én mesém:

Egyszer régen, nagyon régen,, sűrű varázslat közepében, éltem én mágikus varázserőkkel rendelkezve.Különféle varázsigéket tudok ,de nem akár milyet. Olyat aki senki sem tud, de erről csak a kövi részben lesz szó. FOLYTATJUK...

Akkor amikor rosszul lettem a suliban és elvittek onnan, meg beszélték mamámék hogy két napig amíg a szüleim dolgoznak ott legyek a nagyszüleimnél. Eddig jó a nap. Kaptam finom reggelit, mama megengedte hogy nézhessem a tévét, szóval eddig minden tök jó! Éppen most készült el az ebéd, és biztos vagyok benne hogy finom mert mama mindig finomat csinál! Eddig ennyit mesélek a napból majd még írok sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A gyűlöletes vasárnap az az amikor én nem szeretem a vasárnapot! Azért nem szeretem mert azután mindig suli van, kivéve őszi szünetben. Én akár hogy is nem szeretem a sulit mert tanulni kell, meg házit kell csinálni, szóval én gyűlölöm a sulit ez nem vitás! Sokan is így vannak ezzel, sokan nem ,de ez nem baj. De azért szokott olyan lenni hogy szeretem a vasárnapot, de csak ritkán szeretem de ritkán, ezt jegyezzétek meg!Ez most megjegyzés óra nem igazából nem csak viccelődtem. Ennyit a gyűlöletes vasárnapról. Sziasztok! Majd írok. Hello mindenkinek ,és jó éjszakát sziasztok!

My mom is a best cook. Delicious food is always there on the table. This is not controvelsial. I hope this will always  be the case. Because it has to stay that way. This is not a command. So much  i wanted to say that i really  love my mother forever!!!!!!!!!!!!!!

The cat is very cute. Fast and playful.I have a kitten in the garden. She islooking for food in the garden. There is a dog is my garden. Which is mine. She is also cute. The cat avoids the dog. The dog avoids the cat. So perfect for life. Bye bye!

A Halowen az egyik kedvenc ünnepem mert én szeretek be öltözni és haloweni díszeket csinálni!! Egynek nagyon örülök hogy az egyik osztály társam meg hívott a haloweni bulijára!!!!!!!!!!!!!!!!!! Köszönöm szépen neki már meg is van minek fogok öltözni a Halowenra én: Boszorkánynak fogok öltözni mert meg van a jelmez a boszihoz. Már csináltamegy díszt a szobámba az pedig a véres kéz volt de majd fogok csinálni mást is!!!!!!! pl: denevér,tök lámpás,meg minden félét. Én nagyon szeretem a halowent mert olyankor szoktam nézni olyanokat hogy más hogy díszíti fel saját szobáját. Az egyik osztály társamanak éppen akor van a szülinapja jó neki! Nekem Valentín napján van szüli napom ami egy kicsit arréb lesz. De ez most lényeg telen! Mint már mondtam hogy nagyon szeretem a halowent ezért majd a buliról bezsámolok mindent igérem na szasztok majd még mesélek!!!!!!!!! helo

A családomat nagyon szeretem ők is engem. Soha nem akarnám el veszíteni ,őket remélem ők is így vannak ezzel! Persze nem feledkezek meg a tesóimról sem. Őket is nagyon szeretem! A nővérem most ért haza Hollandiából és ennek örülök ,mert már nagyon hiányzott!!!!!!!Persze akkor amikor Anyukám hasába voltam még nem láttam semmit csak a tesóim élték át kalandjaikat, veszedelmeiket, amikor meg születtem akkor sem láttam semmit ,de amikor már 10 éves lettem akkor már mindent fel szerettem volna fedezni. Most pedig már blogolok és mesélek életemről ennyit a szerető családról .Sziasztok!

Sziasztok! Én mostantól blogolni fogok ezt köszönhetem Apukámnak mert meg tudta csinálni! Kifejezetten örülök ennek mert életemben nem blogoltam. Ezért most már mindig blogolni fogok nem mindig de azért fogom csinálni így meg oszthatok veletek mindent aminek örülök mert az én szemszögömből fogjátok látni az életemet remélem élvezni fogjátok kalandjaimat veszedelmeimet. Mára csak ennyit akartam mondani sziasztok!