Tegnap hír olvasása közben szembe jött velem egy link. Nagyon megörültem neki, mert elfelejtettem, és kár lett volna kihagyni! :) Az első film amit megnéztem, az Édes Anna volt. A film végén jó érzéssel veregettem magam gondolatban hátba,mert eszembe jutott a magyar óra, mikor a tanárnő próbálta elhitetni velünk, hogy ez nem a magányról szól, és hogy az Anna magának köszönheti ahova jutott....Már akkor is felháborodtam, mert éreztem, hogy nincs igaza. Bár nem igazán voltam számára meggyőző, és hát egy diák mit is akar egy 20 éve berögzült magyar tanárral szemben..... A regény filmváltozata könyvben is megtalálható: itt.

Érdemes megnézni!

Tegnap, vagyis ma hajnalban sikerült elaludnom valahogy. Hogy?

Igazán úgy, hogy össze-vissza kóstolgatjuk a teákat, meg a kávékat, és lehet, hogy az egy főre jutó koffeintartalom egy picit több lett, mint 100% ? Szeretek jó sokáig fent maradni, mert olyankor csend van, és nyugi, és meleg, és csak a szuszogás, duruzsolás tűzileg....

Ma is erre készülök, pedig igazán fáradtnak mondhatom magam. Van egy új  lakója házikónknak eme hidegben. Már napok óta nézem sajnálva szegényt, milyen rossz lehet, neki ott kint, és tegnap végre oda is értem, hogy be tudjam hozni! :) Ő: Galuska. Nagyon okos, és kedves beagle kutyuskánk! Nagyon tud aludni! 

Nagyon szeretem, ami új, és kihívás. Gondolkodnom kell rajta, meg kell oldanom..

Bővebben: Titk.

Egyszer volt , hol nem volt, volt egyszer egy ovi, annak volt egy csoportja...Vagyis van. Fehér. Fészök. Én felügyelem, pakolgatom tele képekkel, igazgatom. Amit Óvókánk kitalál, létrehozom, beírom. Igazán jó móka. Ami pedig a legszebb, hogy bármikor nézhető likézhető..Most végre utol is értem magam, tehát nem nyomaszt, hogy elvállaltam valamit és még nincs meg. A lényeg, hogy nekem nem kell elbújnom, ha valaki fényképez, mert a valaki én vagyok, és magam elől ugyan hova bújhatnék!! :)

Így estére virradóra, mikor már az ember lelke is megérkezik otthonába, mert már a holnapi étel a gázon rotyog, és csajok is eligazítva... No akkor jön a gondolat, hogy mit is akartam egész nap csinálni, keresni a neten?? Jaaa, meg vaan!! A meglepi! Gyors csücs a gépelé, már gépelek is katt ide katt oda....Meg van!! Akkor indíts! Hiszen még csak este fél 8 van. Mit nekem éjszaka.. Mit nekem munka... :). A holnapi öröm ezeknél ezerszer többet ér!

Gondolkodom, írok, vagyis megpróbálom. Most kapok szárnyakat. Nem, nem. Nem szárnyakat, mert azok vannak, hanem a szárnyaim alá, szelet, szellőt, tornádót. Így könnyű lesz... Köszönöm.   Mézi :)